هفت راه برای بهبود عادت عمل گرایی

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. توسعه فردی
  4. chevron_right
  5. هفت راه برای بهبود عادت عمل گرایی

هفت راه برای بهبود عادت عمل گرایی

1- هرگز منتظر شرایط ایده آل نباشید 

– اگر منتظر این هستید که شرایط به شکل خاصی از نظر شما کامل و ایده آل باشد تا کاری را شروع کنید این بدان معنی است که شما هرگز آن کار را نمی خواهید شروع کنید، چون همیشه چیزی وجود دارد که مطابق شرایط مطلوب و مورد نظر شما نیست. مثلا از زمان بندی خارج شده اید، شرایط بازار خوب نیست یا در کاری که می خواهید شروع کنید رقبای زیادی وجود دارد و … .
در دنیای واقعی چیزی با نام شرایط مطلوب اصلا وجود ندارد. شما بایستی بامشکلات در حین شروع و رشد کردنشان روبرو شوید و مقابله کنید. ساده اگر بخواهیم بگوئیم بهترین زمان برای شروع کاری سال گذشته بود، دومین بهترین زمان برای شروع آن کار همین الان است.

2- عمل گرا باشید

– تمرین کنید بیشتر به انجام کارها بپردازید تا به آنها فکر کنید. مثلا می خواهید ورزش کردن را شروع کنید؟ یا ایده ی خاصی دارید که می توانید رئیستان را حیرت زده کنید؟ همین امروز این کار را بکنید. هر چه ایده یی بیشتر در ذهن شما بماند و به آن عمل نکنید کمرنگ تر می شود و ممکن است هرگز آن را عملی نکنید.
بعد از چند روز جزئیات خاص آن ایده را فراموش میکنید. زمانی که عمل گرا شوید کارهای بیشتری را انجام خواهید داد و ایده های بیشتری را در حین کارهایی که مشغول عملی کردن آنها هستید خلق خواهید نمود.

3- داشتن ایده به تنهای نمی تواند برای شما موفقیت به بار آورد

– ایده ها بسیار مهم هستند، اما زمانی ارزش می یابند که پیاده سازی شوند. یک ایده ی متوسط یا حتی سطحی اگر به مرحله ی عمل برسد بسیار با ارزش تر از ایده ی فوق العاده و طلائی است که دائما به روزهای آینده و یا پیش فرض شرایط مطبوب موکول میگردد. اگر ایده یا فکری دارید که به آن ایمان دارید و معتقد هستید بهتر است هر چه زودتر برای پیاده سازی اش اقدام کنید.

بهبود عملگرایی
عملگرایی

4- غلبه فعالیت و عمل بر ترس

– آیا تا به حال توجه کرده اید سخت ترین بخش برای سخنرانی در یک جلسه یا در مکانی عمومی انتظار کشیدن برای رسیدن نوبت صحبت به شما است؟ حتی بهترین بازیگران و یا سخنرانان نیز به همین علت دچار استرس و عدم توانایی کافی می شوند، اما به محض اینکه سخنرانی توسط شان آغاز می شود استرس از بین می رود.
بهبود عادت عمل گرایی و فعال بودن بهترین راه برای غلب بر ترس است. سخت ترین بخش برای هر کاری و فعالیتی شروع آن است. بعد از شروع شما کم کم با آن تطبیق پیدا می کنید و اوضاع دائما بهبود خواهد یافت، بهتر است با فعالیت و عمل بر ترس خود غلبه کنید.

5- موتور خلاقیت تان را به صورت مکانیکی راه بیاندازید

– یکی از تصورات غلط در مورد کارهایی که نیاز به خلاقیت دارند این است که افراد تصور می کنند زمانی می توان در اینگونه کارها موفق بود که ایده ها به آنها به سرعت الهام -وحی- گردد. اکر منتظر هستید تا مثلا یک ایده به شما نازل بشود، مقدار کاری که انجام خواهید داد بسیار کم و خارج از تصورتان است. به جای فکر کردن بهتر است موتورخلاقیتتان را به صورت مکانیکی راه اندازی کنید.

6- در زمان حال زندگی کنید

– بر روی آنچه که می توانید همکنون انجام دهید تمرکز کنید. نگران کارهایی که مثلا هفته گذشته می توانستید انجام دهید یا کارهایی که فردا می توانید انجام دهید نباشید.
تنها زمانی که شما می توانید بر آن اثرگذار باشید الان است. اگر زیاد به گذشته یا آینده فکر کنید هرگز کاری انجام نخواهید داد. تصور کاری در فردا و یا هفته آینده یعنی هرگز آن کار را انجام نخواهید داد.

7- همیشه به کار و ایده ی اصلی خود بپردازید

– این یک راه حل پیش پا افتاده توسط مردم است که برای آشنایی و احساس راحتی در ابتدای هر ملاقات اندکی با سایر افراد گفتگو کنند و بعد به موضوع اصلی ملاقات بپردازند، اما صحبت کردن ابتدایی بیش از حد می تواند هدف ملاقات را کم رنگ کند!
کارهای متفرقه و جانبی زمان زیادی از شما خواهند گرفت اگر نتوانید آنها را کنار بگذارید و به کار اصلی خود بپردازید و در نهایت بر هدف اصلی شما اثر می گذارند. با بدل شدن به کسی که هدفمند است و فقط برای هدف حرکت می کند مسلما شما فرد موثر تری خواهید بود و سایرین به شما به عنوان یک رهبر و پیشرو نگاه خواهند کرد.

تهیه توسط تیم دانش اکسیر مدیا

منبع : سایت مدیریت پروژه ایران

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.